Referenties

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Arno van 't Wout (woensdag, 30 mei 2018 21:15)

  Ik heb nog nooit meegemaakt dat er zo snel en netjes, via mail of app, wordt gereageerd op vragen die ik had. Danny heeft alles geregeld, goed uitgelegt en netjes afgewerkt. ik kan hem iedereen aanraden.

 • #2

  Eddy Veldman (vrijdag, 08 november 2019 18:28)

  Danny heeft vorig jaar bij ons thuis vloerverwarming aangelegd en doet dit nu ook bij ons bedrijf. Hij werkt netjes, komt afspraken na en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn superblij met hem!

 • #3

  Pascal G (vrijdag, 05 juni 2020)

  Deze hebben netjes het werk afgeleverd. Ze hadden wel een kleine tegenslag met de harde betonvloer ;-). Afspraken worden netjes nagekomen, erg vriendelijk en een goed prijs kwaliteit verhouding.